Både glad och besviken som fan

Den första Augusti flyttar äntligen jag och min älskade pojkvän ihop i den lägenheten som jag trodde skulle bli min dröm. Nu visar det sig att vi inte kommer få tapetserat på en gång. I det skicket lägenheten är nu kommer jag aldrig att trivas och jag kommer bara stressa upp mig över tapetseringen. Nu har vi iallafall sagt att om lägenheten inte har tapetserats innan augusti slut så säger vi upp lägenheten direkt och fortsätter leta efter annat boende.
 
Annars går allting väldigt bra. Jag jobbar på men planerar att gå hem den 5 augusti. Min älskling är så himla duktig så hans jobbsituation har också löst sig. Snart kanske han börjar jobba i Stockholm. Kommer bli jobbigt att vara ifrån honom i veckorna men det är för vårt bästa.
 
Nu är jag i vecka 30. Det börjar verkligen närma sig nu. Snart är det bara 2 månader kvar! Det känns både helt fantastiskt men väldigt skrämmande att det gått så fort. Jag har inte riktigt fått känna på den där väntan alla snackar om men det kommer väl de sista veckorna när jag går hemma bara.
 
Som sagt så är det mesta ganska bra just nu och jag ska försöka tänka posetivt när det gäller lägenheten. Vi kommer få vårt drömboende till slut.

Äntligen!

Nu har jag jobbat som en idiot ett tag och imorgon är jag äntligen ledig. Jag är så jävla glad över det.

Idag var jag in till stan och köpte lite
baskläder till bebisen. Nu har vi nog nästan allt vi behöver i klädväg skulle jag tro. overall får vi köpa närmare hösten för det finns inte så mycket sånt nu precis.

När jag får lönen ska vi åka och köpa spjälsäng och tillbehör till det. vagnen är iallafall helt klar. jag har köpt täcke, kudde och ett påslakanset.














vecka 28

Det känns att det börjar närma sig. magen växer, bebisen sparkar en massa och jag blir mer och mer rädd för förlossningen. Jag förstår att smärtan man känner är värt det men jag är ändå livrädd för att föda. Nu är det under 3 månader kvar vilket känns helt underbart men samtidigt förjävligt. Tiden har gått så himla fort på både gott och ont. Men jag längtar sjukt mycket efter lilla ärtis. Älskar dig redan.





RSS 2.0