skolan äntligen slut

Idag hade vi sista lektionen i skolan fast det var mest massa prat om annat så man kan väl säga att nu ska jag inte gå i skolan på ett helt år! Känns så himla skönt. Imorgon ska vi bara ha en avslutning med klassen och på fredag är det avslutning med hela skolan. Känns lites sorgligt att jag aldrig mer kommer gå på kunda igen eftersom att jag flyttar till Sandviken. Men det känns ändå som ett steg närmare att lilla ärtis kommer.

Nu är min älskling här. Det här är sista veckan vi kan träffas så ofta innan han och jag börjar jobba. Nu längtar jag bara ännu mer till 1 augusti tills vi flyttar till vår första gemensamma lägenhet.



mys

Nu ligger jag och myser med lilla ärtis. Jag älskar stunderna när du ligger och sparkar. Det finns inget mysigare.

Snart ska jag börja plugga. Måste bli klar med alla uppgifter idag. Efter det tänker jag ha myskväll med mig själv.

Helg

äntligen kommer en behövlig helg. förutom lite plugg så ska jag inte göra ett skit. Idag fick jag min mobil. Jag förstår inte ett skit men jag antar att jag lär mig med tiden. Det här är iallafall mitt första inlägg från nya mobilen och det funkar ju bra.



Samsung Galaxy s4

Häromdagen beställde jag en ny mobil. Det blev såklart en Samsung Galaxy s4. Börjar bli extremt trött på min gamla Iphone 4. Hoppas den kommer den här veckan så jag kan leka lite med min nya mobil. Det bästa jag vet med att köpa nya saker överhuvudtaget är att ta bort plasten. Låter kanske konstigt men jag längtar jätte mycket till att ta bort plasten på mobilen.
 

Min lilla älskling

Nu börjar jag "lära känna" min lilla bebis. Jag vet att Ärtis inte gillar när jag sitter ihopkurad, då får man mig en massa sparkar på kissblåsan. Sen gillar Ärtis att kittla mamma under revbenen. Dina rörelser i magen är så mysiga. Nu har äntligen din pappa också känt dina mysiga sparkar. 
 
Den här veckan har jag iallafall varit jätte duktig enligt mig själv. Jag har pluggat massor så nu känner jag att stressen för skolan börjar dala av. Jag kommer hinna! 
 
Nu ska jag ta en paus från pluggandet och bara ta det lugnt och hoppas att lilla Ärtan vill mysa med sin mamma en stund.
 
Jag och Älskling

MVC

Idag var vi till barnmorskan och kollade hur det stod till med lilla Ärtis. Hjärtljuden var helt fantastiska att höra även denna gång. 150 slag/ minut var det denna gång. Tyder fortfarande på att det är en flicka alltså. Sen kollade vi alla värden på mig. Blodtrycket var normalt. Viktökningen är fortfarande minimal. Det fanns ingen äggvita i urinen. Det ända som var "lågt" var blodvärdet. Eftersom jag hela tiden har haft högt blodvärde 156 så är det en väldig omställning för kroppen nu när jag ligger på 125. Hon rekomenderade mig att börja äta järntabletter. Jag började redan idag för jag är extremt trött nuförtiden och hoppas få slippa det nu när jag börjar med tabletterna.
 
Idag åkte min älskling hem igen. Det är alltid lite tråkigt men den här gången var det extra jobbigt. Vi kommer inte träffas på en hel vecka och snart har båda fullt upp med jobb och då kommer vi knappt träffas någonting alls. Längtar så extremt mycket tills vi flyttar ihop. Allt kommer bli så mycket enklare då. Nu känns det som att all vår lediga tid går till varandra men om vi bor ihop får vi äntligen tid för våra egna intressen och hinner träffa andra människor.
 
Den här veckan är det massa plugg som står på schemat. På fredag ska jag vara klar med allt i skolan. Det blir stressigt men det ska gå.

Vecka 21

Igår gick jag in i vecka 21. Jag har alltså gått 50 % av graviditeten. Den här halvan av graviditeten har gått super fort. Hoppas andra halvan går lika fort. Jag och pappa längtar efter dig lilla ärtis. Idag skulle vi fått lyssa på ditt hjärtljud igen men barnmorskan är tydligen sjuk. Jag som har längtat tills den här dagen länge nu. Att lyssna på dina hjärtljud är nog det mysigaste som finns. Jag kommer aldrig glömma när vi fick höra dig första gången. 
 
Idag kommer iallafall din pappa hit. Då blir det en massa mys. Hoppas han får känna dina mysiga sparkar den här gången. Jag tycker synd om er killar som aldrig får uppleva en graviditet. Att vara gravid är det jobbigaste, mest påfrestande jag varit med om men samtidigt det bästa och mest underbara jag varit med om. 

Lägenheten är vår!

Nu var det längesedan jag skrev (närmare bestämt 10 dagar sedan) men jag har haft så mycket annat att tänka på.
det bästa som har hänt den senaste tiden är att vi fick lägenheten vi ville ha. Jag är så himla glad för det. Den är så fin (eller den kan bli fin efter att vi bytt alla tapeter), badrummet är nyrustat, det är fina golv i alla rum, jag älskar den stora inglasade balkongen där många middagar kommer hållas om jag får bestämma. Det var lagom stora sovrum också. Allt var egentligen skit bra förtuom köksluckorna... de är blå. Robin och hans mamma tyckte det var skit snyggt men jag tyckte dom var gräsliga. Hoppas vi får måla om dom. Det som var det bästa, eller det bekvämaste var att vi har ett eget förråd precis utanför porten där vi kan ha vagnen så slipper vi släpa upp den för trapporna varje gång.
 
Jag gillar planlösningen väldigt mycket också. Det där köksfönstret är jätte mysigt. sen är det bra att sovrummen inte är nära varandra för Robin ska ha sitt datarum i ena sovrummet, då kan han skrika hur mycket han vill utan att jag eller bebisen blir störd. Vi flyttar iallafall in den 1 augusti. Jag längtar som fan!
 
 
 

Lägenhet

Om en timme ska jag och Robin kolla på en lägenhet i Sandviken. Hoppas verkligen att vi gillar den. Det är en 3a med inglasad balkong. Om vi får den flyttar vi in 1 augusti. Det skulle vara så skönt om vi fick veta hur det kommer bli med boende. Just nu bor jag och Robin på varsitt håll i helt olika byar så det känns inte alls bra. Så nu hoppas jag att vi älskar lägenheten och att vi får den.


Helgen

Den här helgen har varit jätte härlig på många sätt. Jag har verkligen kunnat slappa av igen för att jag har börjat känt Ärtis igen. Jag har varit så orolig att bebisen är död men nu får jag verkligen skärpa mig! Det är inte bra att gå runt och oroa sig hela tiden. Jag har börjat förstå att det inte är vanligt att känna bebisen varje dag i vecka 19.
 
I fredags var jag bara hemma och vilade upp mig. Igår var jag först hemma hos min bror Chris och där var också Tony och jocke. Det var kul att träffa dom igen för det var väldigt längesen. Dom drack och vi spelade ölspel (jag drack inte alkohol såklart). Det var iallafall väldigt trevligt. Sen gick jag på Iron man 3 med Älsklingen och några av hans vänner. Den var faktiskt jätte bra. 
 
Idag ska jag städa och laga storkok tänkte jag. 
 



RSS 2.0